Presse

Som Danmarks førende rådgivningsvirksomhed inden for informationssikkerhed vil vi gerne præge debatten, og vi gør vores bedste for at være en professionel og kompetent sparringspartner for pressen

Dubex bidrager ofte som eksperter i offentlige debatter om informationssikkerhed, for eksempel når der har været en sikkerhedshændelse, eller når der indføres nye love og regler i Danmark.

Du møder os både i programmer i radioen, på TV og i den skrivende presse.

Er du interesseret i at gøre brug af en af vores dygtige kollegaer, kan du tage kontakt til Christian nederst på siden.

Keld Normann, Certificeret Etisk Hacker / White Hat

Keld har en stor indsigt i, hvordan hackerne arbejder. Han har en fantastisk evne til at formidle både de tekniske og de menneskelige aspekter af hacking til et bredt publikum. Keld bruges blandt andet af Jyllands-Posten, Radio24/7, DR og TV2.

Jacob Herbst, CTO & Partner i Dubex

Jacob har mere end 20 års erfaring med informationssikkerhed. Han følger forandringer og tendenser i trusselsbilledet tæt og rådgiver blandt andet den danske stat og ledelsen i danske koncerner. Jacob bruges blandt andet af DR, TV2 og en række aviser.

Klaus Kongsted, CRO & Partner i Dubex

Ligesom Jacob, har Klaus mere end 20 års erfaring på området. I løbet af årene har Klaus opbygget en stor viden om de juridiske aspekter af informationssikkerhed. Klaus har stor indsigt i, hvad nye compliance-krav, som for eksempel indførelsen af GDPR, betyder for de danske organisationers dagligdag. Klaus bruges af en række aviser.

Gorm Mandsberg, CEO & Partner i Dubex

Gorm er direktør i Dubex og er til dagligt leder af Dubex Service Operation, som omfatter vores Cyber Defence Center og vores Security Operations Center. Gorm har gennem sit 23-årige virke i Dubex opbygget stor erfaring med risikostyring og best practice inden for digital sikkerhed.