Sikkerhedsanalyse

Med en sikkerhedsanalyse får du overblik over din virksomheds reelle sikkerhedsniveau og udfordringer. På baggrund af det kan du påbegynde et fokuseret projekt, der skal føre din virksomhed frem til det ønskede sikkerhedsniveau.

Dubex Sikkerhedsanalyse giver virksomhedens ledelse et overblik over det nuværende sikkerhedsniveau baseret på en detaljeret gennemgang af de tekniske, fysiske og organisatoriske forhold.

Analysen er baseret på ISO 27002-standardens kontroller og adresserer alle væsentlige elementer fra denne standard, herunder:

  • Gennemgang af det organisatoriske, fysiske og tekniske sikkerhedsniveau og evt. eksterne krav
  • Dokumentation af det nuværende sikkerhedsniveau sammenholdt med forretningens forventninger

"Dubex’ analyser giver organisationen overblik over status og mangler i forhold til målet samt prioriterede anbefalinger til, hvordan huller eller gaps lukkes på en måde, der understøtter forretningen. Al vores rådgivning er baseret på, at kunden efterfølgende skal stå med et produkt, der er praktisk anvendeligt i hverdagen." - Klaus Kongsted, partner & CRO, Dubex

Sådan gør vi:

Projektet indledes med et opstartsmøde, hvor nærmere detaljer omkring interviews og evt. behov for og adgang til dokumentation mm. aftales. Derefter gennemfører Dubex en række interviews med nøglepersoner hos kunden inden for den organisatoriske og fysiske sikkerhed. Endelig gennemgår vi status af virksomhedens tekniske sikkerhed, herunder netværk og serverinfrastruktur.

På baggrund af interviewene behandler og bearbejder Dubex de indsamlede informationer og udarbejder den endelige rapport. I rapporten kommer Dubex med en række konkrete anbefalinger til forbedringer, der bør gennemføres for at opnå det ønskede sikkerhedsniveau. Rapporten indeholder:

  • Detaljeret beskrivelse af nuværende it-sikkerhed
  • Kvalitativ vurdering af det interne og eksterne sikkerhedsniveau
  • Prioriterede anbefalinger til forbedringer af it-sikkerheden
  • Ledelsesresumé med en opsummering af de kritiske problemer og forbedringsforslag

Projektet afsluttes med en afrapportering, hvor blandt andet de lavthængende frugter fremhæves.

Dubex Sikkerhedsanalyse kan suppleres med eksempelvis:

Tag en snak med os om sikkerhedsanalyse

Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt.