Om Dubex

Kompetence, service og et højt vidensniveau har altid været de parametre, der vægtes højest hos Dubex. Vi ønsker ikke at konkurrere på prisen. Kongstanken har altid været at levere den rigtige sikkerhed til den rigtige pris.

Dubex blev stiftet tilbage i 1997 af Gorm Mandsberg, Klaus Kongsted og Jacob Herbst. Helt fra begyndelsen har vi arbejdet med informationssikkerhed og teknologier, som knytter sig hertil.

Rejsen med informationssikkerhed har været spændende. I starten var en stor del af opgaven at forklare vigtigheden af IT-sikkerhed, og ikke mindst hvad de forskellige sikkerhedsprodukter rent faktisk var og gjorde godt for.

Senere kom der et større fokus hos vores kunder på vigtigheden af informationssikkerhed, der gik hen og blev forretningskritisk. Derved blev rådgivning en vigtigere del af Dubex’ arbejde, og hjælp til at udfærdige og implementere politikker og governance blev en væsentlig del af vores arbejde.

Dubex har fået tildelt D-mærket

D-mærket er en mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi til virksomhederne, tryghed til forbrugerne og skaber et stærkere digitalt Danmark.

Læs mere

Dubex er ISO 27001-certificeret – hele virksomheden og alle vores services

Dubex har i snart 10 år været ISO 27001-certificeret inden for informationssikkerhed i forbindelse med udvikling, levering og servicering af løsninger og ydelser indenfor it-sikkerhed. Vi er dermed en sikkerhedsleverandør, der selv kan dokumentere, at der er styr på it-sikkerheden, både internt og i forhold til vores eksterne services.

Læs mere

I dag er Dubex en full service-virksomhed, og vi hjælper med alt lige fra de fysiske sikkerhedsprodukter til governance, design, processer, implementering, analyse, driftsstøtte og fuld drift af vores kunders løsninger.

Hos Dubex ved vi godt, at informationssikkerhed ikke er bedre end folks opførsel. Hvis brugerne på netværket opfører sig forkert, så hjælper sikkerheden ikke. Derfor har vi et awareness-program, der ligger på en e-læringsplatform, og den hjælper med til at øge folks viden og gøre dem bedre til at opføre sig hensigtsmæssigt, når det angår IT-sikkerhed.

Dubex' tre stiftere er meget aktive i virksomheden

Klaus Kongsted, Gorm Mandsberg og Jacob Herbst spiller stadig centrale roller for Dubex. De har alle tre en teknisk baggrund fra DTU.

Vi er stadig drevet af lysten til at lave de bedst mulige informationssikkerhedsløsninger

Gorm Mandsberg, Dubex CEO

I dag udfører vi også forskellige test for at tjekke vores kunders forsvar og robusthed over for angreb. Vi laver derfor blandt andet phishing-test og ikke mindst penetration-test, Pentest – alt sammen for at give vores kunder et billede af, hvordan deres sikkerhedsniveau er.

Siden 1997 er Dubex gået sammen med en række mindre danske sikkerhedsvirksomheder og er i dag en virksomhed på 65 medarbejdere, placeret på hovedkontoret i Søborg.

Selvom hovedparten af Dubex’ aktiviteter ligger i Danmark, har vi mere end 500 lokationer over hele verden, som vi servicerer.

Dubex har følgende SANS-certificeringer

  • GCIH  Certified Incident Handler
  • GCFA – Certified Forensics Analyst
  • GCFE – Certified Forensics Examinator
  • GCED – Certified Enterprise Defender
  • GPPA – Certified Perimeter Protection Analyst
  • GREM – GIAC Reverse Engineering Malware
  • GPEN – GIAC Penetration Tester
  • GSEC – GIAC Security Essentials

Dubex er CERT-certificeret (DX-CERT)

"CERT" er et registreret varemærke, ejet af Carnegie Mellon University. Dubex er fra Carnegie Mellon University autoriseret til at bruge at bruge CERT-betegnelsen i forbindelse med bl.a. vores Dubex Cyber Defence Center (CDC) og Dubex Incident Response Team (DIRT)

Dubex er CERT-certificeret (DX-CERT)

Det er en anerkendelse af, at Dubex er en del af et netværk af teams, CSIRT (Computer Security Incident Response Teams), der leverer lignende tjenester.

"CERT" er et registreret varemærke, ejet af Carnegie Mellon University. Dubex er fra Carnegie Mellon University autoriseret til at bruge at bruge CERT-betegnelsen i forbindelse med bl.a. vores Dubex Cyber Defence Center (CDC) og Dubex Incident Response Team (DIRT)

Organisationer skal overholde SEI-retningslinjer for brugen af "CERT". Læs mere om certificeringen og retningslinjerne her.