Threat Alert

Nye sårbarheder og trusler dukker konstant op, og det kan være tæt på umuligt at holde øje med, hvad der sker. Med Dubex Threat Alert overlader du den opgave til et dedikeret team, der hele tiden har fingeren på it-trusselsbilledet

I takt med en lynhurtig udvikling inden for it-industrien kommer der en tilsvarende udvikling i trusselsbilledet, og det ændrer sig fra minut til minut. Med Dubex Threat Alert kan du holde dig orienteret om præcist de trusler, der har relevans for din virksomhed, og kun få alarmer, når det er nødvendigt for dig at gøre noget for at sikre din virksomhed.

Vores varslingsservice omfatter tre vigtige områder til din it-sikkerhedsstrategi:

  1. Akut varsling hvor vi sikrer, at du bliver alarmeret, hvis der pludselig dukker noget op, der kan ramme dig. Vi tilpasser denne varsling til dig og din branche, så du kun får relevante alarmer. Det kan for eksempel være 0-dags sårbarheder, aktuel malware eller målrettede angreb mod din virksomhedstype.
  2. Sårbarhedsorientering hvor vi gør dig opmærksom på trusler, der ikke akut vurderes til at kunne påvirke dig, men som bør patches snarest muligt. Vi holder alle sårbarheder op mod en liste med dit udstyr, så vi kun opdaterer dig om patches, der er aktuelle for dig. Denne information vil du normalt få en gang om måneden.
  3. Strategisk rådgivning er en del af vores varslingsservice, hvor vi kvartalsvis orienterer dig om vores vurdering af det aktuelle trusselsbillede. Vi afdækker de generelle tendenser, hvilke systemer der lige nu kan udnyttes af cyberkriminelle og fortæller om hvilke angreb, der kan udføres her og nu. Endelig får du også en orientering om, hvor trusselsbilledet bevæger sig hen. Den rådgivning kan bruges til at få et overblik over eventuelle ændrede krav til design, konfiguration og ændrede sikkerhedsforanstaltninger.

Alle varslinger er vurderet og prioriteret

Dubex Threat Alert leveres af vores Cyber Defence Center (CDC), og med den kan du proaktivt beskytte dine it-systemer. Alle varslinger er vurderet og prioriteret for at sikre, at de er konkrete og relevante, og du kan altid kontakte Dubex CDC og vores sikkerhedskonsulenter, hvis der er brug for at stille afklarende spørgsmål, få uddybet varslingerne eller få assistance til at udføre påkrævede opgaver.

Dubex Cyber Defence Center opdateres konstant med informationer om nye trusler og angreb fra blandt andet vores gode samarbejdspartnere, observationer af angreb og hændelser på tværs af Dubex’ øvrige kunder og fra Dubex Incident Response Team.

Alt sammen sikrer, at du kan opbygge et robust og stærkt forsvar mod cyberkriminelle og -trusler.

Hør mere om Dubex Threat Alert

Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt.