Threat Probe

I takt med en stigende kompleksitet af enheder og trafik på netværket, er det nødvendigt at overvåge deres aktivitet. Dubex Threat Probe er designet til den opgave, og den klarer opgaven i realtid

Jo mere kompleks en it-infrastruktur bliver, desto vigtigere bliver det at holde øje med, hvad der sker på netværket. Den opgave kan være meget kompliceret, og manuelt er den tæt på at være umulig, når netværket opnår en given størrelse.

Hos Dubex kan vi levere en service, der løbende og i realtid kan holde øje med al trafikken på dit netværk.

Vores Threat Probe opsamler data fra alle enheder på dit netværk og tjekker, om de opfører sig korrekt og inden for de rammer, de må.

Proben er en eller flere fysiske sikkerheds-applications, der installeres på dit netværk, og al kommunikation mellem proben og vores SOC sker via en krypteret og certifikatvalideret forbindelse over nettet.

Vores Threat Probe inkluderer altid Intrusion Detecion Service, som gør, at vi med det samme ved, hvis trusler kommer igennem din firewall. Det gør den ved konstant at lytte på trafikken på netværket og tjekke, hvad der sker her og nu.

Når der udløses en alarm

Udløser proben en alarm, kan vores SOC efterfølgende gå ind i logfilen og se, præcis hvad der skete før, under og efter hændelsen, som proben detekterede.

Dubex Threat Probe er en service, der leveres sammen med en eller flere af vores andre tjenester, da den er en ren overvågnings- og detekteringstjeneste. Proben udfører hverken blokering eller forebyggelse i sig selv.

Ved at detektere uønskede hændelser på netværket er det muligt at reagere meget hurtigt og derved gribe ind mod angreb eller datalækager og minimere omkostninger og tab.

Vil du høre mere om vores Threat Probe, og hvordan den passer ind sammen med vores øvrige tjenester, så udfyld formularen herunder, og vi vil vende tilbage til dig.

Hør mere om Threat Probe

Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt.