Dubex Security Operation Center

It-sikkerhed bliver hele tiden mere kompliceret, og derfor er det vigtigt at have de rigtige kompetencer på plads, så du er sikker på, at der bliver taget hurtig og korrekt aktion.

Den daglige drift af din virksomhed er kompliceret nok, og den bliver ikke mindre kompliceret, når it-sikkerheden trænger sig på. Har du den rigtige hardware? Har du styr på de nyeste trusler? Ved du, hvordan du skal reagere, hvis du bliver hacket? Spørgsmålene er mange, og kompleksiteten er høj.

Samtidig er det vigtigt, at du kan fokusere på driften af din virksomhed og ikke på it-sikkerhed i din virksomhed, så du kan lægge dine ressourcer, dér hvor du får bedst udnyttelse af dem.

Outsourcing giver spidskompetencer

Fortum Waste Solutions har valgt at outsource deres it-sikkerhed til Dubex med en supportaftale.

Udfordringer i forhold til it skifter hele tiden, og det ville være meget omkostningsfuldt, hvis vi skulle have disse kompetencer internt. Vores Dubex-konsulenter har fingeren på pulsen og sikrer, at vi hele tiden er opdateret og ikke foretager ændringer i vores systemer, der åbner en dør op for uvedkommende.

Claus Jørgensen, it-chef hos Fortum Waste Solutions

Dubex Security Operation Center (SOC) er vores team af højtspecialiserede medarbejdere, der sikrer, at driften og sikkerheden af din virksomheds it-infrastruktur altid er i topform. Gennem vores SOC får du adgang til alle de it-sikkerhedskompetencer, som du ikke nødvendigvis har internt i din virksomhed, og på den måde kan du fokusere dine egne ressourcer på at drive din forretning.

Vi sørger for, at din løsning altid er up-to-date og stabil

Vores team i Dubex SOC overvåger konstant sikkerhedsbilledet og kan derfor lynhurtigt reagere, hvis en ændring i sikkerhedsbilledet vil påvirke din virksomhed. Deres viden om sikkerhed komplementeres med viden om, hvordan man får kommunikeret om sikkerhed, så du ikke skal være tekniker for at forstå informationer, der kommer fra vores SOC.

Endelig arbejder vores SOC-team tæt sammen med husets øvrige konsulenter, og derved kender de vores produkter og løsninger indgående. Det giver mulighed for, at vi lynhurtigt kan justere din løsning, så den er optimal til din virksomhed og gøre din drift mere sikker og stabil.

Få fordelen af mass of scale

Netop fordi vi yder samme typer løsninger til mange, får du fordelen af mass of scale,vores højtspecialiserede medarbejdere og deres konstant opdaterede viden.

I stedet for at bruge tid og penge på at forsøge at holde dine medarbejdere bredt opdateret på it-sikkerhedsbilledet, kan du overlade den opgave til vores SOC-team, som hele tiden er opdateret på netop deres ekspertviden inden for it-sikkerhed.

Dubex Security Operation Center kan levere alt fra supportaftaler, hvor du kan ringe til vores SOC, hvis du opdager, at du har problemer, til løsninger, hvor du selv håndterer dele af din virksomheds it-sikkerhed, mens vi står for andre elementer – og helt op til løsninger, hvor vi klarer det hele for jer.

Vigtige pointer ved Dubex SOC

  • Brug dine ressourcer optimalt. Fokuser på drift af din virksomhed, ikke på it-sikkerhed.
  • Optimer din it-sikkerhed. Dubex SOC holder øje med din it-infrastruktur og sikrer, at sikkerhedsløsningen altid er optimal.
  • Dubex SOC består af teams af højtspecialiserede medarbejdere, der altid er opdaterede på it-sikkerhedssituationen og løsninger, der sikrer din virksomhed.
  • Med Dubex SOC får du altid de bedste folk til at løse opgaverne – altid specialister, aldrig generalister.
  • Dubex SOC har stor erfaring, fordi deres opgave kun er at arbejde med it-sikkerhed, ikke med drift af virksomhed.
  • Spar penge på it-sikkerhedsdriften med Dubex SOC. Vi kan levere bedre og billigere løsninger, fordi vores eneste opgave er it-sikkerhed og ikke drift af virksomhedens it-installation i øvrigt.

Relevante cases

Fortum Waste Solutions værner om kundedata og sikrer høj oppetid

Fortums Waste Solutions kunder indberetter detaljerede oplysninger om deres affalds beskaffenhed, når det indleveres til destruktion. Dubex hjælper Fortum med at sikre it-systemerne og de følsomme oplysninger samt med at sikre høj oppetid.

Vi arbejder sammen med disse leverandører:

Hør mere om Dubex Security Operation Center

Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt.