Awareness-uddannelse

Dubex Awareness-uddannelsesprogram stiller skarpt på generelle og specifikke trusler og sikrer, at alle medarbejdere ved, hvordan de skal handle, når de oplever noget mistænkeligt. Programmet leveres som en samlet pakke inkl. printmateriale og projektledelse.

Den største trussel kommer indefra

Digitalisering skaber nye vækstmuligheder, men øger samtidig virksomhedens sårbarhed i forhold til at sikre performance, compliance og følsomme data. Den eksplosive vækst i ny malware, ransomware, phishing-mails mv. stiller store krav til dine interne sikkerhedsforanstaltninger og medarbejdernes viden omkring digital adfærd. Den største trussel kommer nemlig indefra, hvor medarbejdere utilsigtet kommer til at kompromittere sikkerheden – og det er som regel kun et spørgsmål om tid, før det går galt.

Hvis du vil afprøve Dubex Awareness og se mulighederne i vores e-learningsmodul, kan du få en demo-adgang nederst på denne side.

Over 10.000 brugere er lige nu i gang med et Dubex Awareness-uddannelsesprogram

Dubex Awareness-uddannelsesprogram stiller skarpt på generelle og specifikke trusler og sikrer, at alle medarbejdere ved, hvordan de skal handle, når de oplever noget mistænkeligt. Programmet leveres som en samlet pakke inkl. printmateriale og projektledelse. Det kræver således et minimalt forbrug af dine ressourcer.

Uddannelsesprogrammet er udviklet i tæt samarbejde mellem Dubex' Governance, Risk & Compliance-specialister, ISO27001-specialister, sikkerhedsspecialister samt kommunikationsspecialister for at opnå optimalt udbytte. Programmet udvikles kontinuerligt i takt med, at vi oplever nye udfordringer i forhold til den digitale adfærd.

Optimal indlæring opnås på modersmålet

Vi ved fra erfaring, at it-sikkerhed og god it-adfærd kan være vanskeligt for brugerne at forstå. Derfor udbydes Dubex Awareness-uddannelse på flere forskellige sprog, så brugerne kan opnå den optimale indlæring.

Awareness-materialet og e-kurserne kan leveres på alle sprog. Dansk og engelsk er inkluderet i standardpriserne.

Den rigtige sikkerhed til markedets bedste pris

Dubex leverer awareness-uddannelser, der matcher din
virksomheds behov og budget.

Prisen starter fra:

Awareness-uddannelse for en organisation med 100 medarbejdere starter fra 19.995 kr.
Awareness-uddannelse for en organisation med 1.000 medarbejdere starter fra 79.995 kr.

Awareness-uddannelse er en god business case

Når vi ser på potentialet af awareness-uddannelse og det risikobillede, der tegner sig, når Dubex’ sikkerhedsspecialister besøger forskellige organisationer, så oplever vi, at det som oftest er en god forretning at bevæge sig højere op på awareness-modenhedskalaen.

Optimal indlæring opnås på modersmålet

Dubex Awareness-materiale og e-kurser kan leveres på alle sprog.
Dansk og engelsk er inkluderet i standardpriserne.

EU-persondataforordningen stiller krav til medarbejderuddannelse

EU-persondataforordningen stiller krav til en klar fordeling af ansvar, samt oplysningskampagner og uddannelse af det personale, der medvirker ved behandlingsaktiviteter. I forbindelse med implementeringen af forordningen, anbefaler vi, at din virksomhed læner sig op af principperne i ISO 27001-standarden, da denne beskæftiger sig med informationssikkerhed generelt og er et godt værktøj til efterlevelse af forordningens krav.

Vi har også dedikeret et helt kursus til emnet Persondata, hvor vi introducerer brugerne til de overordnede bestemmelser i forordningen, som alle medarbejdere som minimum bør kende til.

Søren Kromann fra KOMBIT om awareness-uddannelsesprogram fra Dubex

Det siger vores kunder

"Vi ønsker at signalere fokus på it-sikkerhed"

KOMBIT indkøber it-løsninger til kommuner med det formål at sikre bruger-venlige og effektive løsninger til kommuner, virksomheder og borgere. It-sikkerhed fylder en del i KOMBITs mange it- og digitaliseringsprojekter. KOMBIT har derfor blandt andre tiltag iværksat en intern awareness-kampagne.

It-sikkerhed er et fælles ansvar

Lars Steenberg kender som it-chef i TryghedsGruppen betydningen af it-sikkerhed i en organisation, der forvalter mange fondsmidler via TrygFonden. Med awareness-kampagnen fra Dubex er også medarbejderne i dag bevidste om, at it-sikkerhed er et fælles ansvar.

Hør mere om Dubex Awareness og mulighederne for en demo

Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt.